Proberen Wesley en Yolanthe hun huwelijk nog te redden?

Het nieuws kwam voor vele volgers en fans aan als een klap. Het sprookjeshuwelijk tussen Wesley en Yolanthe is voorbij. Dat kondigde het management van Yolanthe vorig week zelf nog aan. Daarna benadrukten de voetballer en zijn moeder dat het koppel nog niet gescheiden is. Misschien bestaat er nog een kans dat ze het nog eens proberen …

Op een fanpagina van Yolanthe werd deze week een foto van hun sprookjesbruiloft in Italië gepost, met een hartje erbij. Die foto werd volgens Story geplaatst door Yolanthe zelf, of toch minstens met haar toestemming.

De foto werd niet op de officiële Instagramaccount van Yolanthe gedeeld, maar op een schijnbaar door haar gecontroleerde fanpagina met ongeveer 13.000 volgers. De pagina staat vol met privéfoto’s van de familie Sneijder en de account wordt gevolgd door meerdere familieleden. Ook de mama van Wesley is fan. Volgens Story is de kans dus groot dat de foto en het bijschrift met toestemming van Yolanthe gepost werden.

De bijschrift en de foto zijn nogal dubbelzinnig. Op de foto is te zien hoe Yolanthe en Wesley in de bruidskoets zitten en lachend achterom kijken. Wesley zwaait naar de camera. De verwijzing naar een zwaaiende Wesley zou een metafoor kunnen zijn voor het ‘afscheid’ nemen van hun huwelijk. Maar de tekst “Bedankt iedereen, voor de steun en liefde. Deze foto zegt genoeg. Geef aub privacy en respect” met een rood hartje, doen uitschijnen dat het koppel hun huwelijk misschien toch nog een tweede kans wil geven.

Maar misschien zoeken we het te ver en betekent het rode hartje gewoon dat ze zo mensen willen bedanken om hen met rust te laten.

Wat denk jij? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Story