Mensen die in april verjaren zijn heel speciale mensen.

Wie geboren is in april heeft heel wat voordelen: ze zijn minder snel ziek, hebben een leuk sterrenbeeld en een goed huwelijk. Daarom zijn mensen die deze maand verjaren zo bijzonder.

Ze zijn Stier of Ram

Beide sterrenbeelden hebben voortreffelijke eigenschappen. Je bent een Ram als je geboren bent tussen 1 en 19 april. Verjaar je tussen de 20e en de 30e dan ben je een Stier. Het is geen geheim dat Stieren echte doorzetters zijn. Maar tegelijk nemen ze ook de tijd om stil te staan bij de kleine dingen in het leven. Rammen zijn vaak geboren leiders en branden van ambitie.

Je bent in goed gezelschap

Als je in april verjaart, vertoef je in uitstekend gezelschap. Eddie Murphy, Sara Kroos, Queen Elizabeth. Leonardo da Vinci, Anouk, Dick Maas en Barbra Streisand zijn slechts enkele beroemdheden die in april een kaarsje uitblazen.

Ze zijn doorgaans optimistischer

Een Engels onderzoek bracht aan het licht dat mensen die in april en mei geboren werden, vaak optimistischer zijn dan anderen. Ze zien de dingen van de positieve kant en het glas is voor hen altijd halfvol.

Een goed huwelijk

Auteurs van Love Zodiac beweren dat personen met sterrenbeeld Ram zich binnen een huwelijk beter als individu kunnen blijven zien. Ze hebben vaak een heel spontaan huwelijk. Dat is een eigenschap die ze delen met Stieren. Ook zij hebben een goede relatie en zijn experts in het samen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ze zijn minder vatbaar voor bepaalde ziektes

De Universiteit van Columbia voerde een studie uit waaruit zou blijken dat mensen geboren in april minder kans hebben op neurologische en besmettelijke ziekten of long-, hart- en vaatziektes.

Gevoel voor humor

1 april is het begin van een maand die 30 dagen lang in het teken van de humor staat. April is de Nationale Humormaand en moet de therapeutische waarde van humor onder de aandacht brengen.

Ben jij in april jarig? DEEL dit bericht dan met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Libelle