Meteen naar de inhoud
Home » Wil jij gratis op vakantie naar Mexico? Dat kan, maar dan moet je DIT ervoor doen!

Wil jij gratis op vakantie naar Mexico? Dat kan, maar dan moet je DIT ervoor doen!

  • door

Gratis naar Mexico? Dat doe je zo!

Gratis op vakantie; het is iets wat voor veel mensen als muziek in de oren klinkt. Natuurlijk willen we dat! CheapTickets biedt je nu die kans; met hun kun je namelijk voor nop naar Mexico vliegen. Maar je moet er wel wat voor doen..

vliegen

Vliegen is fantastisch; je stapt in Nederland in het vliegtuig en stapt er aan de andere kant van de wereld weer uit. Helaas is het vliegen zelf voor veel mensen niet bepaald een pretje en kunnen sommige mensen gewoonweg niet naar een ander continent omdat ze vliegangst hebben. CheapTickets heeft, in samenwerking met Aeromexico, daar nu wat op gevonden en is van plan ‘verdoofd vliegen’ te introduceren. Hoe het werkt? Door middel van een ontwikkelde vorm van anesthesie kun je verdoofd naar de andere kant van de wereld.

Momenteel bevindt het ‘verdoofd vliegen’ zich nog in een testfase; uit de test moet blijken dat dit inderdaad zo ervaren wordt en de passagier nergens hinder van ondervindt. Wanneer de test een succes blijkt, is het doel om het als extra optie aan te bieden op alle intercontinentale vluchten.

CheapTickets is nu op zoek naar vliegers die de nieuwe uitvinding willen uitproberen. De eerste proefvluchten zullen plaatsvinden op de route Amsterdam – Mexico City. En hier hoef je niets voor te betalen; je moet alleen meedoen aan enkele medische onderzoeken voor en na de vlucht. De inschrijving sluit op dertig april, dus wil jij gratis en verdoofd naar Mexico? Dan moet je er snel bij zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.