Meteen naar de inhoud
Home » Ze wrijft 3 paracetamol pillen in haar haren. Dit lijkt vreemd, maar het resultaat mag er wezen!

Ze wrijft 3 paracetamol pillen in haar haren. Dit lijkt vreemd, maar het resultaat mag er wezen!

  • door

Veel producten die wij in huis hebben kun je voor meerdere dingen toepassen. Zo kennen wij natuurlijk azijn en baking soda met hun vele schoonmaak toepassingen voor in en rondom het huis. Maar wist je dat paracetamol ook multi-inzetbaar is?

Hieronder laten wij jou een aantal geniale manieren zien om paracetamol in het dagelijks leven te gebruiken. Je zult versteld staan van de toepassingen.

Haarverzorging
Het zuur dat paracetamol bevat werkt uitermate goed om de aanmaak van roos tegen te gaan. Verkruimel 3 pillen en meng het met wat shampoo. Breng het direct aan op de hoofdhuid, even kort masseren en daarna afspoelen.

Huidverzorging
De bestanddelen van paracetamol hebben een positieve invloed op de huid en helpen o.a. tegen psoriasis en acne. Verkruimel 5 paracetamol in een half lauw glas water. Het geheel goed roeren tot dat de pillen zijn opgelost. Breng het aan op de delen van de huid die geïrriteerd zijn.

Vlekken uit Kleding
Zweetvlekken zijn erg lastig om te verwijderen, maar niet wanneer je paracetamol thuis hebt. Maak een pasta van twee pillen en een bodempje. Smeer de paracetamol pasta op de zweetvlekken en was de kleding in de wasmachine met een normaal programma.

Tuinplanten
Paracetamol voorkomt de productie van schimmel en ethyleen, die met name verantwoordelijk zijn voor de verslechtering van tuinplanten. Verkruimel een aantal paracetamol pillen in water en doe het mengsel in een plantenspuit. Spray het mengsel over over je planten om de productie van schimmel en ethyleen tegen te gaan.

Ik wist niet dat paracetamol zo multi-inzetbaar was, ik dacht dat paracetamol alleen een pijnstiller was. Ga jij een van deze tips ook uitproberen? Laat het ons weten door een reactie achter te aten en vergeet om deze tips met al je vrienden op Facebook te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.