Postbode ziet hond vastgebonden aan boom en leert gemene eigenaar belangrijke les.

Op een zomerdag was een postbode uit Philadelphia in de VS onderweg om de post te bezorgen toen hij plotseling op iets stootte – of beter gezegd, een hond die zijn hulp nodig had. Hij kon het niet over zijn hart krijgen om haar te negeren en benaderde het dier voorzichtig.

Het was een boxer die in de verschroeiende hitte buiten zat. Ze was niet alleen vastgebonden aan een boom, maar het arme wezen was ook uitgemergeld en slecht verzorgd. De postbode besefte dat hij haar moest redden, zo niet zou ze het niet overleven.

De postbode gaf de hond snel een beetje water en eten. Dan belde hij naar het lokale dierenasiel om hulp. Terwijl hij om hulp wachtte, week hij nooit van haar zijde. Het was het personeel van Adopt a Boxer Rescue die het telefoontje beantwoordde en ze namen de boxer meteen mee. Daarna werd ze Kuperus gedoopt.

Kuperus had een grote wonde aan haar hoofdje, wellicht veroorzaakt door een geweerschot of een mesaanval. Daarnaast had ze een gebroken kaak, en ook deze verwonding was wellicht opzettelijk veroorzaakt. Dit leidde ertoe dat verschillende tanden moesten getrokken worden.

Ondanks het vreselijke misbruik en verwaarlozing was Kuperus een liefdevolle en charmante hond gebleven.

Dawn Karan, oprichter van Adopt a Boxer Rescue, zegt dat Kuperus echt om aandacht smeekt, zelfs nadat ze geslagen en gemarteld werd.

Kuperus herstelt momenteel in een pleeggezin, terwijl het asiel samenwerkt met de politie om de dader te straffen. Haar aanwezigheid leidde er ook toe dat lokale bewoners zich meer actief inzetten om dierenmishandeling te bestrijden, en dat allemaal dankzij een goedhartige postbode die haar leven veranderde.

DEEL dit verhaal om deze geweldige postbode te bedanken!

Bron en afbeeldingen: We Love Animals