Meteen naar de inhoud
Home » Hij zorgde twee jaar lang voor de verdwaalde hond – maar kijk wie er nu in de garage staat

Hij zorgde twee jaar lang voor de verdwaalde hond – maar kijk wie er nu in de garage staat

  • door

Julio en zijn broer kochten in 2012 een Deense Dog puppy, toen deze slechts acht weken oud was. De puppy genaamd Duke werd als snel een vitaal onderdeel van het gezin. Ze houden heel veel van hun viervoetige vriend. Daarom waren ze er hartstikke kapot van toen Duke op kerstavond 2013 uit de tuin ontsnapte.

De familie zocht maandenlang naar de hond, maar zonder succes. Duke had een microchip en een halsband, ondanks dat feit konden ze hem niet vinden.

Het was twee jaar later, inmiddels 2015, toen boer David Walker een hond op zijn erf vond. Hij kwam terug van een lange dag werken op het veld en zag een grote Deense Dog voor zijn huis zitten.

De man nam de hond mee naar de dierenarts. Daar scande de dierenarts voor een chip en je raadt het waarschijnlijk al, het bleek Duke te zijn. Een paar telefoontjes later en Julio was onderweg naar het huis van de boer. Het is bijna niet te bevatten dat de hond meer dan 500 km van zijn huis is gevonden.

In de onderstaande video kan je de aandoenlijke hereniging zien. Deel het verhaal met je vrienden en familie als je het een aandoenlijk verhaal vond!  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.