Meteen naar de inhoud
Home » De zussen stierven in auto-ongeluk – 2 weken later voltooide hun moeder datgene waaraan zij waren begonnen

De zussen stierven in auto-ongeluk – 2 weken later voltooide hun moeder datgene waaraan zij waren begonnen

  • door

Vorig jaar kwamen 20-jarige Karli Richardson en haar zus, 18-jarige Kelsey om in een tragisch auto-ongeluk in hun woonplaats Phoenix, VS.

Volgens The Charlotte Observer wilden de twee zussen de zonsopgang in de Grand Canyon gaan bekijken en reden ze daarom ‘s avonds laat over de snelweg toen zij plotseling geconfronteerd werden met een voertuig op dezelfde weghelft die in de verkeerde richting reed.

Beide zussen en de bestuurder van de andere auto overleden onmiddellijk, en de moeder van de twee zussen, Cathy Hocking, was er natuurlijk kapot van toen ze het nieuws hoorde van een van de agenten die ter plaatse was na het ongeval.

Ze klopten aan en vroegen mij of ik de moeder van Karli en Kelsey was, zegt Cathy tegen The Charlotte Observer, en vervolgt:

Toen begreep ik dat het voorbij was. Mijn hele leven stortte op dat moment in.

Ondanks het heftige nieuws koos Cathy ervoor om te proberen om positief te blijven. Slechts twee weken later zou Karli haar bachelor diploma in ontvangst hebben genomen.

Ik moest afmaken waar ze aan was begonnen om vooruit te komen, legt Cathy uit.

Op de dag van de afstudeerceremonie droeg zij de traditionele hoed en het gewaad dat Karli had moeten dragen, en liep ze op het podium om haar diploma in ontvangst te nemen. Voordat ze van het podium afliep stopte ze voor de microfoon en zei ze:

Vandaag ben ik hier om Karli te vertegenwoordigen. Ze heeft hier zo hard voor gewerkt. Ik ben zo blij. Ik mis haar, legde ze aan het publiek uit, en vervolgde:

Ze heeft zo hard gewerkt voor haar cijfers. Ze heeft haar diploma behaald terwijl ze nog maar 20 jaar oud was. Op 26 maart werd ze 20, en slechts 19 dagen later stierf ze. Maar ze heeft haar bachelor-opleiding gehaald, en ik ben zo ontzettend trots op haar.

Het publiek zat een ​​paar seconden lang stokstil, voordat iemand begon te applaudisseren. Even later stond de hele menigte op en was iedereen aan het applaudisseren, terwijl de tranen over hun wangen liepen.

Ik weet dat ze daar nu in de hemel zijn. Samen. Daar aarzel ik voor geen seconde over, vertelt Cathy met een glimlach aan The Charlotte Observer.

We zijn het 100% met Cathy eens, en we zijn ontzettend enthousiast over het feit dat Cathy de missie van haar dochter heeft afgerond. Rust in vrede, Karli en Kelsey!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.